Foredrag

Når en, vi har kær, rammes af en afhængighed, påvirker det unægtelig vores hverdag. Reaktioner opstår, roller ændres, og ofte kan det være rigtig svært at være pårørende til en person med et misbrug. For hvordan skal du forholde dig til en med et misbrug, og hvordan hjælper du dem bedst muligt igennem den svære periode? At være pårørende påvirker naturligvis også dig, men hvem er der til at hjælpe dig igennem denne periode?

Jeg tilbyder kurser og foredrag om pårørende for både større og mindre forsamlinger. Ligeledes har jeg med stor succes også skabt en række netværksmøder, hvor pårørende har været i fokus.

Jeg har forskellige vinkler på mine foredrag, hvor jeg gerne fortæller lidt om min egen historie, der skaber autenticitet og en troværdighed, som deles i samspil med mine mange års erfaring med pårørendearbejde fra blandt andet KABS. Gennem mine foredrag kan jeg hjælpe dig med at blive klogere på rollen som pårørende. Både i forhold til hvordan du kan være der for og hjælpe personen gennem sin afhængighed, men også hvordan du passer bedst på dig selv i processen. 

Vil du gerne blive klogere på rollen som pårørende og lære mere om, hvordan du skal forholde dig, hvis en af dine nære bekendtskaber er endt ud i et misbrug, er du velkommen til at kontakte mig.

Har du nogle spørgsmål?

Ønsker du at booke mig til et netværksmøde eller et foredrag, er du velkommen til at kontakte mig på anja@paaroerenderaadgivning.dk eller på 20 40 01 85 for mere information. Alle foredrag tilpasses naturligvis til den enkelte forsamling.