Kontakt mig

Som pårørende kan vi ofte føle os helt magtesløse og uden råd til, hvordan vi håndterer situationen bedst muligt. Vi kan føle os helt alene uden at vide, hvad vi skal gøre, hvordan vi hjælper den anden, og hvordan vi skal forholde os til den nye hverdag, der har ramt os. En afhængighed kan fylde rigtig meget, og i disse tilfælde er det vigtigt at huske på også at passe på os selv. Du er ikke alene, og du behøver heller ikke stå med misbruget alene.

Er en, du har kær, endt ud i et misbrug, og ved du ikke, hvordan du som pårørende skal forholde dig til personens afhængighed? Så tilbyder jeg pårørenderådgivning, der kan hjælpe dig videre og styrket ud på den anden side. Et misbrug er ikke det, der kendetegner en person, og det er rollen som pårørende heller ikke. Har du brug for pårørenderådgivning i forbindelse med en afhængighed i familien, vennekredsen, på arbejdet eller et helt fjerde sted, så står jeg til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål.

Har du nogle spørgsmål?

Er du interesseret i at booke mig til foredrag, kurser, netværksmøder eller gruppeforløb, eller ønsker du at mere om, hvordan jeg som konsulent kan hjælpe dig med pårørenderådgivning, er du også velkommen til at kontakte mig på telefon 20 40 01 85 eller på mail anja@paaroerenderaadgivning.dk, så besvarer jeg den hurtigst muligt.