Misbrugsbehandling – privat og offentligt

Savner du konkrete værktøjer til at inddrage familien eller det nærmeste netværk i behandlingen af deres kære og tage den svære samtale med de pårørende, eller føler du dig som behandler klemt imellem bruger og pårørende? Så kan jeg hjælpe dig. jeg tilbyder foredrag, netværksmøder, sparring, supervision, undervisning, gruppeforløb og konsulenttimer til offentlige samt private misbrugsbehandlingssteder.
Her hjælper jeg dig med de rette værktøjer til at hjælpe den pårørende til en med et misbrug samt til at samle en hel familie og arbejde med det relationelle både under og efter et misbrug. Det kan ofte være svært at vide, hvordan du bedst kan støtte de pårørende i den svære periode eller stå i det komplekse i at samle en familie igen, så de kan være en familie på en ny måde. Med den rette støtte, inddragelse og værktøjer kan du hjælpe hele familien ud på den anden af deres kæres afhængighed/forbrug.

Mangler du sparring til dit arbejde med de pårørende til en med et misbrug, kan det være en god idé at få en konsulent udefra med indover. Den eksterne konsulent kan komme med nye input til redskaber og planer til misbrugsbehandlingen, med fokus på familien som helhed, som du måske ikke havde overvejet før. 

Som konsulent tilbyder jeg både foredrag, gruppeforløb, kurser, opstart af pårørenderådgivning, supervision og undervisning, så du er bedst muligt klædt på til dit arbejde med de pårørende. Alt bliver naturligvis tilrettelagt ud fra dine specifikke behov, der kombineres med mine mange års erfaring inden for området med udvikling af egne modeller og værktøjer samt mine faglige uddannelser.

Har du nogle spørgsmål?

Har du som behandlingssted behov for rådgivning eller sparring i forbindelse med pårørenderådgivning, er du velkommen til at kontakte mig på anja@paaroerenderaadgivning.dk eller på telefon 20 40 01 85 for en uforpligtende samtale. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i arbejdet med de pårørende til en med et misbrug.