Supervision

Supervision for faglige

Jeg har arbejdet med pårørende i efterhånden en del år. De første par år som livsekspert, hvor jeg trak på mine personlige erfaringer som pårørende. Gennem årene har mit arbejde med pårørende udviklet sig til at være en blanding af livs- og fagekspert med adskillige terapeutiske uddannelser i rygsækken. Denne balance mellem de to grene i mit professionelle arbejde med pårørende er noget af det, som supervision har givet mig. Gennem supervision har jeg lært at forene og sideløbende anvende de to sider, og dette har været en meget essentiel rejse for mig. Lyder supervision også som noget for dig, så tilbyder jeg to typer af supervision: for faglige og for faglige, der selv er pårørende.

Med supervision for faglige stiller vi sammen skarpt på netop din praksis. Arbejdet med pårørende kan byde på både meget komplicerede problemstillinger, men også vække nogle meget stærke følelser. 

Jeg kan hjælpe dig med at tackle de følelser, der er forbundet med dit arbejde. Gennem supervision vil vi sammen finde veje gennem de konfliktfyldte samtaler og samtidig holde fast i dine håb og ønsker for dit arbejde. Jeg kan være din sparringspartner i at finde nye kreative ideer og løsninger.

Mine

Supervisioner

Fra gruppe og individuel supervision i KABS og Dit Rum
Ulla Dyrløv
Psykolog

Ulla Dyrløv beskøftiger sig med børn. Især finder hun det interessant, hvad der skal til for at et barn udvikler sig af en sund sti.

Ellen Hansen
psykolog

Supervision af grupper og teams i København og på Sjælland. Individuel supervision af medarbejdere. Individuel supervision af ledere/erhvervscoaching. Mange års erfaring. Bred vifte af metodiske og teoretiske tilgange.

Ida Koch

Ida Koch

Psykolog

Ida Koch er psykolog og har i mange år arbejdet med store børn og unge, heriblandt selvmordstruede, pårørende til selvmordstruede og efterladte.

Supervision for faglige, der selv er pårørende:

Gennem supervision for faglige, der selv er pårørende, hjælper jeg dig med at blive klogere på, hvordan du kan balancere det faglige og private i arbejdet. Blandt andet hvordan emner, temaer og opgaver, der ligner din personlige historik, kan blive til ressourcer i stedet for forhindringer. Hvad det at turde at bringe dig selv i spil og udnytte din personlige erfaring giver den pårørende, og hvilken betydning det har for tilliden og samspillet parterne imellem.

Er du interesseret i at vide mere om supervision, eller hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig på 20 40 01 85 eller på mail anja@paaroerenderaadgivning.dk.