Til virksomheder

Det kan ofte være rigtig svært at spotte et misbrug på arbejdspladsen, og der kan derfor også gå lang tid, før det bliver opdaget af både kollegaer og ledelsen. Når det i sidste ende opdages, kan det ske som følge af et øget sygefravær og en svigtende arbejdsindsats. I forbindelse med at disse udfordringer er blevet opdaget, kan det være svært at vide, hvordan du som arbejdsgiver eller kollega skal forholde dig til den medarbejder med misbrug.

Ønsker du at lære mere om, hvordan du som virksomhed kan støtte dine medarbejdere med misbrugsproblemer bedst muligt, samt hvordan du bedst muligt kan hjælpe de pårørende på arbejdspladsen, så tilbyder jeg både foredrag og sparring til virksomheder. 

Har virksomheden en misbrugspolitik eller en beredskabsplan i forbindelse med misbrugsproblemer på arbejdspladsen? Hvis ikke, er dette også noget, jeg kan hjælpe med.

Jeg hjælper blandt andet med inspiration til, hvordan virksomheder kan udvikle en misbrugspolitik og beredskabsplan, der tilbyder medarbejderne den støtte, de har brug for. Den rette misbrugspolitik er et vigtigt redskab til at skabe et sundt miljø på arbejdspladsen. Den hjælper nemlig til at skabe tryggere rammer for hver enkelt medarbejder, da de ved, at de kan få hjælp, hvis de har udviklet en afhængighed.

Har du nogle spørgsmål?

Det kan for mange være svært at vurdere, hvordan de bedst muligt hjælper deres medarbejdere eller kollegaer med en afhængighed. At du læser denne side, er allerede et skridt på vejen. Kontakt mig på 20 40 01 85 eller på mail anja@paaroerenderaadgivning.dk for en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde vejen for din virksomhed.